Ads 468x60px

9 septembrie 2012

Drob de dovlecei

Inca mai este vara, asa ca se potriveste foarte bine. Este un drob foarte usor de facut si e grozav atat cald cat si rece.
Am luat doi dovlecei tineri. Stiu ca sunt tineri pentru ca nu au pete galbene si nu sunt prea mari ca sa inceapa sa aiba seminte. I-am taiat in doua, am pus sare din belsug peste ei ca sa iasa mai repede apa. I-am razuit si i-am stors bine, bine de zeama. In felul acesta drobul va fi mult mai inchegat.
Peste dovleceii razuiti am adaugat 2 oua, o felie de paine inmuiata bine in apa si faramitata, ceapa verde, patrunjel si marar. Am condimentat din belsug cu piper. Abia dupa ce l-am copt, mi-am dat seama ca as fi putut pune si niste branza rasa. Ar fi imbogatit si mai mult savoarea drobului meu.
L-am lasat la cuptor pana s-a rumenit si gata! Savureaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Brandusa gateste!

.