Imi plac scoicile, nu numai pentru gust, dar si pentru ca se gatesc repede si nu trebuie sa stau mult in bucatarie. M-am decis ca atare sa fac niste paste marinara, mai precis linguine a la marinara.
Am folosit scoici congelate, chiar foarte bune. Am pregatit sosul de rosii foarte simplu: usturoi, ceapa, rosii intregi din conserva, sare, piper, busuioc, ulei de masline. Intotdeauna zdrobesc prin sita rosiile din conserva, sa am un sos fin si fara seminte. In sos am adaugat scoicile, care se fac foarte repede. Am mai adaugat niste busoiuc.
Pastele le-am pregatit conform instructiunilor de pe ambalaj, doar ca un pic mai al dente. La final le-am pus in sos, l-am mai lasat putin pe foc, apoi deoparte, sa se odihneasca cu parmigiano deasupra.
As fi vrut sa am busuoic proaspat la final...
Savureaza!
7 mai 2020
Un fel de pizza cu branza si nuci
Am mancat undeva un astfel de aperitiv si intr-o zi mi s-a facut pofta si am vrut sa incerc.
Pentru ca nu prea imi place sa fac aluaturi, am cumparat un blat de pizza. Dar tu poti sa faci daca iti place! Am pregatit foarte rapid blatul: am presarat din belsug branza si nuci pe toata suprafata si am pus blatul intr-o tava pregatita in prealabil cu hartie de copt unsa cu ulei de masline.
A iesit absolut delicioasa pizza mea! Data viitoare adaug niste seminte de chimen sau poate niste rozmarin sau mac!
Savureaza!
Pentru ca nu prea imi place sa fac aluaturi, am cumparat un blat de pizza. Dar tu poti sa faci daca iti place! Am pregatit foarte rapid blatul: am presarat din belsug branza si nuci pe toata suprafata si am pus blatul intr-o tava pregatita in prealabil cu hartie de copt unsa cu ulei de masline.
A iesit absolut delicioasa pizza mea! Data viitoare adaug niste seminte de chimen sau poate niste rozmarin sau mac!
Savureaza!
Abonați-vă la:
Postări (Atom)