Ads 468x60px

14 octombrie 2012

Chilli con carne

Este destul de racoare afara pentru aceasta reteta. Toata vara m-am gandit la ea, dar era prea cald.
Este una dintre retetele mele preferate de toamna iarna. Si este si foarte simplu de facut. Am incercat reteta cu carne de vita, carne de porc si chiar cu pui, dar am descoperit ca cea mai buna varianta este sa folosesc carne gata condimentata de la macelariile arabesti. Este o carne proaspata, potrivit de iute sau piperata. Asa ca de dimineata am cumparat tot ce imi trebuie.
Prima data am calit carnea. Nu este necesar uleiul, pentru ca este destul de grasa si e mai buna in sucul propriu. Cand a fost aproape gata, am adaugat fasolea rosie din conserva, porumbul si rosiile tocate marunt. Prefer sa folosesc rosii conservate, au ceva mai mult suc decat cele din piata. Am adaugat si putin apa si am lasat sa fiarba pana ce a scazut bine de tot. Am servit cu tortilla si salata verde. Ar merge si cartofi prajiti, dar era prea mult!
Savureaza!
 

Brandusa gateste!

.