Cand am chef de ceva rapid, usor, chic si absolut orgasmic pentru papilele mele, imi pregatesc un bol de creveti. Nimic mai simplu, dar in acelasi timp nimic mai intens pentru simturi.
Peste crevetii decorticati, storc bine de tot o lime, presez cativa catei de usturoi si presar niste sare. Las o jumatate de ora, cat sa fac orice altceva, inclusiv sa beau un pahar de vin.
Pun in tigae cam o lingura doua de ulei de masline si arunc crevetii scursi acolo. Amestec. Miros aburul. Inchid ochii si deja simt in gura gustul dulce acrisor, putin iute si iarasi dulce. Si simt in nari briza de pe coasta Greciei, iar pielea imi este invadata de o caldura excitanta. Adaug sucul in care au stat si amestec. Si iarasi miros, si iarasi inchid ochii si visez acum la coasta Spaniei si la mirosul de pe Ramblas.
E un gust pe care nu il pot compara cu nimic. Simt in cerul gurii o placere orgasmica si am un impuls incostient de a savura cu orice pret sosul. Este o desfatare a simturilor care poate degenera intr-o desfatare a trupurilor.
Savureaza!
26 februarie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu