Este o explozie de gusturi, de sentimente, de stari, de placeri salbatice! Vrei mai mult si mai mult. Si ai vrea sa fii hranita si sa hranesti. Sa simti in gura si gustul degetelor pline de sosul mancarii. Sa gusti avid o gura de Merlot vechi si sa iti explodeze gura si sa nu stii de ce. Si sa te lasi in voia gustului si a simtului si sa evadezi! Asa ar trebui sa te simti de fiecare data cand mananci. Mancarea ar trebui sa fie o stare de excelenta a simturilor, un orgasm al papilelor gustative!
Cred cu tarie, deja, ca este necesar sa ai o relatie intensa cu mancarea ta in timp ce o pregatesti, ca sa iasa perfecta. Este necesar sa o iubesti si sa o admiri.
Am taiat usurel fasii de carne de porc pe care le-am impletit cu dragoste pe frigarui. Sunt frumoase impletiturile mele! Le-am uns cu un sos facut din ulei, soia, chilli si mustar. Le-am lasat la cuptor cam 20 de minute, dupa care le-am intors si uns din nou, am scurs zeama lasata de ele si le-am mai lasat cam 15 minute la cuptor.
In acelasi timp am copt si cartofii dulci.
Salata de andive completeaza minunat mancarea mea, pentru ca are un gust usor amarui, iar otetul contracareaza oarecum gustul dulceag al cartofilor, dar in acelasi timp amplifica gustul dulceag iute al frigaruilor.
Iar un pahar de Merlot este o desavarsire a festinului culinar. Orgasmatic.
Savureaza!
26 februarie 2012
Frigarui impletite cu felii de cartof dulce, asortate cu salata de andive
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu