Ads 468x60px

15 februarie 2012

Pui Thailandez

Nu am mai mancat de ceva vreme ceva picant, asa ca am luat o reteta si am adoptat-o stilului meu picant de a manca. Am avut nevoie de pui, brocoli, morcov si taitei de orez.
Am taiat puiul in bucatele mici, asa, cat sa fie luate o data. L-am prajit putin, dupa care am adaugat in tigae chilli, sos de peste, sos de soya dulce. L-am lasat cateva minute sa se combine gusturile si mirosurile. trebuie sa am putina rabdare cu sosul de peste pentru ca la inceput, are un miros care te pune usor pe ganduri, dar cred ca este definitoriu pentru genul asta de tigai.
Am adaugat morcovul fasii si brocoli buchetele mici si cam o jumatate de cana de apa. Mi s-a parut ca nu ar fi suficient de picant pentru gustul meu, asa ca am mai pus putin chilli. 2-3 minute au stat legumele, dupa care am adaugat si taiteii. Vreau sa simt legumele inca tari, iar taiteii se fac imediat.
Absolut delicios si picant. Mai picant a doua zi decat in prima.
Savureaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Brandusa gateste!

.