Ads 468x60px

15 martie 2014

Supa crema de gulii

Cand ma gandesc la gulii, imi aduc aminte de copilarie, cand eu si tata le mancam spre disperarea mamei.
Am citit o reteta si m-am gandit sa le dau o altfel de sansa. Asa ca, am pregatit supa crema.
Am curatat cateva gulii, o ceapa, morcov si pastarnac. Am tocat toate legumele. Am pus in cratita un cub de unt pentru a cali legumele. Nu le-am lasat mult, cat sa prinda toate bucatelele putin unt. Am adaugat apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba la foc mic. Am aruncat o foaie de dafin pentru gust si aroma.
Am tocat patrunjel si busuioc proaspat. Cand au fiert legumele, le-am pasat bine de tot cu patrunjel si busuioc. Am aruncat foaia de dafin si am adaugat legumele pasate. Am dat supa in cateva clocote si gata!
Savureaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Brandusa gateste!

.