Imi plac scoicile, nu numai pentru gust, dar si pentru ca se gatesc repede si nu trebuie sa stau mult in bucatarie. M-am decis ca atare sa fac niste paste marinara, mai precis linguine a la marinara.
Am folosit scoici congelate, chiar foarte bune. Am pregatit sosul de rosii foarte simplu: usturoi, ceapa, rosii intregi din conserva, sare, piper, busuioc, ulei de masline. Intotdeauna zdrobesc prin sita rosiile din conserva, sa am un sos fin si fara seminte. In sos am adaugat scoicile, care se fac foarte repede. Am mai adaugat niste busoiuc.
Pastele le-am pregatit conform instructiunilor de pe ambalaj, doar ca un pic mai al dente. La final le-am pus in sos, l-am mai lasat putin pe foc, apoi deoparte, sa se odihneasca cu parmigiano deasupra.
As fi vrut sa am busuoic proaspat la final...
Savureaza!
7 mai 2020
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu