Imi place sa mananc iute. Dar nu mancarea sa fie iute, ci insotita de ardei iute.
Astazi am avut o idee despre cum sa fac o supa crema iute, dar fara ardei iute si cea mai buna leguma care sa se potriveasca a fost morcovul.
Mai devreme am am fiert niste porumb pentru ca a inceput sezonul si m-am gandit ca ar fi pacat sa arunc zeama asa ca am folosit-o pentru supa mea.
Ca atare, am pus la fiert o punga de morcovi tineri congelati. Alaturi de morcovi, am aruncat si niste usturoi nou, pentru o savoare subtila. Pentru a obtine efectul de picant, am pus enibahar si cuisoare.
Cand usturoiul a fost aproape gata, l-am scos. La fel si condimentele.
Morcovul este gata de pasat. L-am pasat bine de tot, iar la final am adaugat usturoiul si cateva frunze de busuioc. Am inceput sa amenstec piureul si am adaugat niste ulei de susan care a potentat toate gusturile si mirosurile. Incet incet am adaugat supa pentru a subtia piureul. Ramane sa prajesc o felie de paine in acelasi ulei de susan si sa ma incant.
Savureaza!
25 iunie 2017
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu