Am gasit ceva vegetarian, dar foarte gustos. Ceva ce nu am mai mancat din copilarie. Ceva ce nu pofteam nicicum. Dar era scris altfel, incitant si savuros: ratatouille spaniol. Mmmm...
Iata deci: am taiat in felii nici prea subtiri nici prea groase doi dovlecei si o vanata. Le-am pus in tava cu 2 linguri de ulei. Am pus tava la cuptor pentru cam 10 minute.
In acest timp, am amestecat o conserva de rosii intregi cu ustoroi pisat si oregano din belsug. Am lasat doua trei clocote. Doar cat sa simt ca mirosul de oregano amestecat cu rosii si usturoi imi invadeaza toata bucataria.
Am scos tava, am aruncat cartofii taiati in feliute mai groase peste dovlecei si bucatile de vanata. Am amestecat sosul cu legumele si le-am tinut cam o jumatate de ora cu folie deasupra si apoi inca cam un sfert de ora fara folie.
Asa, cat sa iasa putin sos, dar care sa fie gros si concentrat si sa aiba acel gust puternic si fin al oreganului si sa iti vina sa stergi farfuria cu o bucatica de paine vinovata.
Savureaza!
6 februarie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu